Home / Tag Archives: kryerjes

Tag Archives: kryerjes

“Bujqësori”, rikonstruktohet rruga kryesore e universitetit

Nga një vend simbol i informalitetit, Universiteti Bujqësor i Tiranës po merr dita ditës pamjen e një tempulli të vërtetë të dijes në vend. Pas lirimit të hapësirave publike, Bashkia e Tiranës po ndërhyn në të gjithë rrjetin e rrugëve dhe lulishteve të këtij universiteti.Së fundmi ndërmarrjet e Bashkisë Tiranë, përveç shtrimit të trotuareve dhe kryerjes së të gjitha investimeve nëntokësore, bënë edhe shtrimin e asfaltit në rrugën kryesore të këtij universiteti. Rruga në fjalë do jetë e pajisur edhe me të gjithë sinjalistikën dhe ndriçimin e duhur.Ndërkohë që një tjetër rrugë që i është nënshtruar ndërhyrjes është edhe ajo që lidh Rektoratin e Universitetit Bujqësor me Fakultetin e Veterinarisë.1 of 38 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone

Tragjedi në Gostivar, pardje vdiq babai, sot djali 24 vjeçar

Një tragjedi e rëndë familjare ka ndodhur në një familje shqiptare në fshatin Simnicë të Gostivarit. Të hënën, ndërroi jetë babai ndërsa sot djali i tij 24 vjeçar, njofton Agjencia e Lajmeve Flaka. Vdekja e 24 vjeçarit Miftar Miftari, jo zyrtarisht dhe sipas informatave të para që dalin nga Spitali …

Lexone