Home / Tag Archives: kriminel

Tag Archives: kriminel

Grida Duma: Në këtë vend ecën vetëm nëse ke lidhjet e duhura (kush më mirë se ajo e di këtë gjë)

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, gjatë fjalës së saj në Komisionin e Edukimit, është marrë me vëllain e Fatmir Xhafajt.“Kodi i Proçedurës Penale u falsifikua për të mbrojtur vëllain e ministrit. Arrin kulmin që i dënuari padit deputetët”u shpreh Duma.Ajo tha se në këtë vend po frymëzohet modeli që vetëm po të jesh kriminel dhe të kesh lidhjet e duhura mund të bëhesh dikushi.“Këtu mund të jesh i edukuar dhe i ditur, por që të punësoshesh çështja nuk është sa di, por kë njeh.Modeli në këtë vend po bëhet të jesh kriminel, të kesh lidhjet e duhura, mund të ecësh para”, tha ndër të tjera Duma.Dhe ajo e di fare mirë këtë gjë në fakt.Është shembulli se si falë lidhjeve të duhura, ka arritur deri këtu.(TemA)

Lexone