Home / Tag Archives: kosoves

Tag Archives: kosoves

Dita kur deputeti i PDK-së u dënua më 48 vite burg (Video)

Dita kur deputeti i PDK-së u dënua më 48 vite burg (Video)

“Kosova do të fitoj në qoftë se jo me dialog atëherë do të fitoj me luftë”, ishin fjalët e Nait Hasanit kur po gjykohej nga sistemi serbë në vitin 1997. Deputeti i PDK-së, Nait Hasani, qysh heret kishte nisur të merrej me veprimet kombëtare dhe për këtë ai filloj të …

Lexone

Zviceranet ja cilët burra i preferojnë (FOTO)

Martesat binacionale janë rezultat i ndryshimeve politike, ekonomike dhe shoqërore; ndihmuar edhe nga udhëtimet e shkurtra, përparimit digjital dhe lehtësimit të komunikimit, shkruan mediat zvicerane “Blick”. Kështu ndodh që dy nga pesë zviceranë martohen me të huaj, pra 40 përqind e martesave të përgjithshme janë me kombësi të ndryshme. Vajzat …

Lexone