Home / Tag Archives: konkrete

Tag Archives: konkrete

Më është shfaqur një gungë në këmbë…

Përshëndetje doktor! Doja të pyesja për një problemin tim. Në pjesën e djathtë të këmbës kam vënë re një gungë. Nuk kam asnjë shqetësim apo dhimbje. Doja të dija nëse është serioze?Përgjigjet Selman Lirza, mjek dermatolog në Qendrën e Specialiteteve Nr.3, Tiranë.Kur themi një gungë në pjesën e djathtë të këmbës, pa asnjë të dhënë tjetër, është e pamundur të japim një përgjigje konkrete. Kjo sepse duhet të supozojmë që mund të jetë një polip, një lipom, një veruke etj.Ka shumë gjëra që mund të shfaqen në formën e një gunge dhe pa dhimbje. Ndaj duhet parë me sy, që të bëjmë dallimin./ Shendeti.com.al

Lexone