Home / Tag Archives: komunikuar

Tag Archives: komunikuar

Nuk realizuan objektivin për muaj prill, Rama shkarkon dy drejtorë Rajonalë të Punësimit

Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar nga detyra drejtorin Rajonal të Punësimit në Elbasan, Oltion Kukunja dhe atë të Delvinës, Skënder Qilimi për performancë të dobët dhe mospërmbushje të objektivave të vendosura nga kreu i qeverisë.Vendimin mesohet se Rama ua ka komunikuar në mbledhjen që pati me ta për raportim mujor të drejtorëve Rajonalë të Punësimit për matur performancën e tyre në Punësimet përmes Zyrave Shtetërore të Punës.Kështu, Elbasani ka punësuar përmes zyrave vetëm 65 persona që nga 110 që ishte objektivi i punësimit për muajin prill. Me 45 punësime me pak se objektivi.Ndërsa drejtori i Punësimit në Delvinë ishte me vetëm tre punësimë nën objektiv, por kryeministri nuk e ka toleruar, duke e shkarkuar nga detyra.(TemA)

Lexone

kuriozitete të ndryshme ???

Njeriu pa dyshim është qenia më inteligjente në planet, por ka disa raste që kafshët janë më të afta në disa fusha të caktuara. Për më shumë shikojeni ato.Nuhatja e një qeni është rreth 10 000 deri në 100 000 herë më e mirë se e një njeriu.Tigrat mund të …

Lexone