Home / Tag Archives: kompanite (page 2)

Tag Archives: kompanite

Bëri një veturë prej bore në hapësirën e ndaluar për parkim, policët menduan se ishte e vërtetë dhe deshën t’i shqiptojnë dënimin pronarit (Foto)

Bëri një veturë prej bore në hapësirën e ndaluar për parkim, policët menduan se ishte e vërtetë dhe deshën t’i shqiptojnë dënimin pronarit (Foto)

Simon Laprise ka arritur ta “ndërtojë” një veturë nga bora, me qëllim që të tallet paksa me kompanitë që merren me konfiskimin e veturave që parkohen në vendet e ndaluara, por “vepra e tij artistike” fitoi vëmendjen e disa policëve që nuk ishin në dijeni se bëhej fjalë për një …

Lexone

Hetim kundër Samsung dhe Apple për vjetërsim të programeve

Hetim kundër Samsung dhe Apple për vjetërsim të programeve

Autoriteti i Mbrojtjes së Konsumatorit në Itali, njoftoi sot fillimin e një hetimi kundër gjigantëve Samsung dhe Apple për vjetërsim të programuar. “Dy kompanitë dyshohet se kanë aplikuar një politikë tregtare të përgjithshme, që synon shfrytëzimin e mangësive të disa përbërësve për të reduktuar në kohë performancën e produkteve të …

Lexone

Këta janë borxhlinjtë më të mëdhenj në Maqedoni

Këta janë borxhlinjtë më të mëdhenj në Maqedoni

Mbi 4.539 kompani dhe qytetarë kanë borxh me miliona euro për tatimin e papaguar tregon lista më e re mospagimeve të tatimeve të Drejtorisë për të Ardhura Publike. Mes atyre që nuk kanë paguar tatim zakonisht me shuma më të mëdha janë ndërmarrjet shtetërore publike. Në listë janë edhe firmat …

Lexone