Home / Tag Archives: kolesterolit

Tag Archives: kolesterolit

Ja pse vezët duhet të jenë në tryezën tuaj

Ja pse vezët duhet të jenë në tryezën tuaj

Proteinat e pranishme në vezë përmirësojnë qarkullimin dhe zvogëlojnë shtypjen e gjakut, dhe në këtë mënyrë zvogëlojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës. Gjatë një studimi të realizuar kohë më parë, shkencëtarët kanadezë kanë testuar efektet e vezët e ziera dhe të fërguara. Ata kanë zbuluar se proteinat e pranishme në …

Lexone