Home / Tag Archives: kolagjeni

Tag Archives: kolagjeni

Vaji Media, zgjidhja për rënien dhe dëmtimin e flokut

Zgjidhja e problemeve me rënien e flokut, dëmtimeve të tij i erdhi fundi me Vajin Media. Ai përbëhet nga 7 bimë të shtrydhura në një vaj të vetëm.Përdorimi:Aplikohet 2 herë në ditë duke masazhuar skalpin e kokës me vajin Media. Ky vaj ka në përbërjen e tij dhe sasi kolagjeni, i cili jep një përforcim dhe ushqim flokut. Vaji prodhohet në një zonë të thellë të Spanjës.Sasia 250ml kushton 35 Euro. Cel 069 20 69 981

Lexone