Home / Tag Archives: keshillit

Tag Archives: keshillit

Rama firmos ndryshime në Qeveri, ja kush shkarkohet

Kryeministri Edi Rama ka liruar nga detyra sot zëvendës-ministren për Evropën dhe Punët e Jashtme, Kleopatra Maliqin.Ende nuk bëhen të ditura aryset e këtij vendimi dhe cili do të jetë emri që do të zëvendësojë Kleopatra Maliqin në detyrën e zëvendës-ministres së Jashtme.Ja vendimi:VENDIM Nr. 341, datë 7.6.2018PËR LIRIM NGA DETYRANë mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë 30.1.2003 “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i MinistraveVENDOSI:Znj. Kleopatra Maliqi, zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, lirohet nga kjo detyrë.Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.KRYEMINISTRIEdi Rama (TemA)

Lexone

Një zyrtar i Taxhikistanit shpall boksin “haram”

Një zyrtar i lartë në Taxhikistan i shpalli boksin dhe sportet luftarake “haram”, apo të ndaluara me ligjin islamik.Saidmukarram Abdulkodirzoda, kryetar i Këshillit Islamik Ulema të Taxhikistanit tha gjatë faljes së xhumasë në Dushanbe se sportet e tilla luftarake janë të ndaluara sepse mund të dëmtojnë shëndetin e njeriut.“Sidomos boksi dhe sportet luftarake pa rregulla konsiderohen haram nga pikëpamja fetare, sepse mund të dëmtojnë shëndetin, ta bëjnë të paaftë dikë. Të gjitha llojet e lojërave dhe dueleve që bëhen për para, janë haram”, tha ai.1 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone