Home / Tag Archives: kerkimet

Tag Archives: kerkimet

VIDEO: Ra në “Shpellën e Pëllumbasit”, vijojnë kërkimet për të gjetur 20-vjeçarin

Polombarët e RENEA-s edhe gjatë ditës së djeshme dhe sot, vijojnë kërkimet në grykën e Skuranës në lumin Erzen, për gjetjen e trupit të 20 – vjeçarit Xh.S.Gjatë ditës së sotme do të devijohet nga forcat xheniere edhe një pjesë tjeter e lumit, me qëllim uljen e nivelit, pasi rrjedha është shumë e fuqishme dhe terreni është shumë shkëmbor dhe shumë i thepisur.Përgjatë shtratit të lumit, kërkimet vijojnë edhe nga një grup punonjësish policie të Stacionit të Policisë Farkë.

Lexone