Home / Tag Archives: kendveshtrim

Tag Archives: kendveshtrim

Këndvështrim Islam- Kuriozitete nga feja.

Rubrika Këndvështrim Islam, transmetohet në Radio Televizionin Islam në kuadrin e informacioneve plotësue për dëgjuesit dhe shikuesit tanë. ************************************************** www.rtvislam.com www.radioislame.com ***************************************************************** Shikues i/e nderuar! Nëse e keni gjetur këtë material të dobishëm, ju lutemi që ta shpërndani sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja …

Lexone