Home / Tag Archives: kembimgjate

Tag Archives: kembimgjate

Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha”

Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha”

Gjirafa.com është shfaqur premiera e filmit “Zonjusha” nga ora 20:00. Tre gangsterëve, u kërkohet ta kryejnë një punë për të cilën s’kanë përvojë. Sidoqoftë, nuk mund ta refuzojnë për shkak të krenarisë dhe shumës së parave që u ofrohet në këmbim. Gjatë rrugës ata ballafaqohen me shumë probleme dhe kjo …

Lexone