Home / Tag Archives: karakterizon

Tag Archives: karakterizon

Zgjedhjet lokala, ja kur pritet që të fillojë fushata

Vendi ka hyrë në 10 ditët e fundit të afatit të paraparë me kodin zgjedhor për shpalljen e zgjedhjeve lokale të cilat janë caktuar të mbahen më 15 tetor. Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi ka paralajmëruar se më 6 gusht do ti shpall ato , që i bie në çastet …

Lexone

Alaska, e mistershme dhe e mahnitshme

Natyra që karakterizon Alaskën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk ngjason më asnjë tjetër. E mbushur me pyje, male dhe liqene, gjatë stinës së dimrit gjithçka bëhet edhe më madhështore në këtë vend.

Lexone