Home / Tag Archives: karakterin

Tag Archives: karakterin

E pranon publikisht Luana: Jam…

Luana i dha pergjigje pyetjes së Butrint Ymerit në “Shiko kush LUAN”, duke zbuluar minusin më të madh në karakterin e saj. “Korrektësia”, tha fillimisht Luana, e cila teksa u drejtua nga stafi, u shpreh se gjithmonë shkon me vonesë në punë. Por Luana zbuloi edhe një tjetër të metë …

Lexone

Nëse vijat e dorës tuaj formojnë shkronjën M ju jeni…

Nëse vijat e dorës tuaj formojnë shkronjën M ju jeni...

Disa mendojnë se vizat e dorës kanë të bëjnë me karakterin e personave, si dhe me fatin e tyre, ndërkohë disa të tjerë mendojnë se nëse kanë shenjën “M” në dorë janë njerëz të vecantë. Mirëpo, këta persona janë të talentuar, kanë një intuitë të madhe dhe janë partnerë të …

Lexone

Brazdat (1973)

Rregjizor:Kristaq Dhamo Skenari:Dhimitër Xhuvani Muzika: Lozin Aktoret: Elida Topçiu … Marta Pandi Siku … Ademi Astrit Çerma … Zeneli Muhamet Shehu … Brigadieri Sotiraq Bratko … Skënderi Albert Verria … Babai i Ademit Ilia Shyti … Përgjegjës i ofiçinës Suzana Zekthi … Shpresa Besa Imami Mihal Stefa Arqile Nesho Vangjel …

Lexone