Home / Tag Archives: kandidature

Tag Archives: kandidature

Artan Grubi hyn në garë për zgjedhjet lokale

Artan Grubi hyn në garë për zgjedhjet lokale

Artan Grubi, deputeti dhe shefi i kabinetit të kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti sërish pritet ti hyjë garës për zgjedhjet lokale. Burime partiake nuk përjashtojnë që Grubi të rikandidohet për Qytetin e Shkupit, pasi që ai ishte kandidat edhe në zgjedhjet e kaluara lokale. “Po nuk përjashtohet mundësia e rikandidimit, …

Lexone