Home / Tag Archives: kalendarin

Tag Archives: kalendarin

Kelly Brook, femra “perfekte” vjen me kalendarin e vitit 2018 (Foto)

Kelly Brook, femra “perfekte” vjen me kalendarin e vitit 2018 (Foto)

Modelja britanike, Kellly Brook ka prezantuar kalendarin e vitit 2018 dhe si rezultat ajo po përshkruhet si femër perfekte. @IAMKELLYBROOK I’ve gotten the Kelly Brook calendar every year since 2008. This will be my 10th anniversary. And it keeps getting better Është universiteti i Teksasit që e ka përshkruar atë …

Lexone