Home / Tag Archives: kafsheve

Tag Archives: kafsheve

VIDEO e tmerrshme: Horror në anijen e eksportit të deleve

Pamje të tmerrshme janë filmuar brenda një anijeje që eksportonte dele nga Australia Perëndimore për në Lindjen e Mesme.Videoja tregojn se si trupat e ngordhura të deleve janë duke u shpërbërë dhe ekuipazhi përpiqet t’i pastrojë nga dyshemeja e anijes, e cila është e mbuluar me jashtëqitjen e deleve.Mw pas ekuipazhi i ” Awassi Express ” i hedh mbetjet e grumbulluara të kafshëve në oqean.Këto pamje të tmerrshme janë filmuar nga një punëtor i anijes vitin e kaluar dhe i dërgoi ato tek organizata e mbrojtjes së kafshëve “Animals Australia” (TemA)

Lexone