Home / Tag Archives: jurassicskeleti

Tag Archives: jurassicskeleti

Zbuloni shifrën marramendëse që do shitet skeleti i një dinozauri

Çdokush që ka kursyer disa miliona euro do te ketë mundësinë që ta posedojë skeletin të species unike: një dinozaur që për vite kishte zënë vend në muzeun e Parisit.Shkencëtarët thonë se skeleti daton qysh prej periudhës së Jurassic.Skeleti do të shihet në një ankand që do të mbahet Brenda Kullës së Eiffel në Paris dhe pritet të shitet diku mbi 1 milionë euro.Skeleti i predatorit është diku 8.7 metra i gjatë dhe 2.6 metra i lartë.

Lexone