Home / Tag Archives: jugqendror

Tag Archives: jugqendror

VIDEO/ Momenti dramatik: Vinçi 50 tonësh bie sipër anijes

Një vinç prej 50 tonësh është rrëzuar në lumin Lena pasi u përpoq të ulë një anije të madhe në ujë.Video tregon momentin kur vinçi n e merr pesha e anijes dhe bie mbi të.Pamjet dramatike u kapën nga një nga punonjësit në portet e Ust-Kut në rajonin jug-qendror të Rusisë. (TemA)

Lexone