Home / Tag Archives: ishjugosllavise

Tag Archives: ishjugosllavise

Dita kur deputeti i PDK-së u dënua më 48 vite burg (Video)

Dita kur deputeti i PDK-së u dënua më 48 vite burg (Video)

“Kosova do të fitoj në qoftë se jo me dialog atëherë do të fitoj me luftë”, ishin fjalët e Nait Hasanit kur po gjykohej nga sistemi serbë në vitin 1997. Deputeti i PDK-së, Nait Hasani, qysh heret kishte nisur të merrej me veprimet kombëtare dhe për këtë ai filloj të …

Lexone