Home / Tag Archives: investitoret

Tag Archives: investitoret

Themeluesi i Apple që bleu Bitcoin-in me çmimin më të ulët

Themeluesi i Apple që bleu Bitcoin-in me çmimin më të ulët

Për investitorët dhe entuziastet e Bitcoin ka qenë një kohë e tensionuar për disa muaj duke e parë ngritjet e marramendëse të çmimit të monedhës së Bitcoin. Por jo edhe për bashkëthemeluesin e Apple Steve Woznaik. Kjo për shkak se ky i fundit bleu Bitcoin kur kishte pasur në treg …

Lexone

Mos ejani për patriotizëm në plazhet tona!

Po bëhet një ritual i përvitshëm përdorimi i sezonit veror për sulme ndaj turizmit të Shqipërisë, në disa media të Kosovës. Disa thonë është çështje marketingu e kompanive që duan të dërgojnë njerëz në Turqi, apo bregdetin e Malit të Zi. Të tjerë mendojnë se turizmi i Shqipërisë i meriton …

Lexone