Home / Tag Archives: interesante

Tag Archives: interesante

Rihana me nje super pamje ne Rihanna “FLEX” Reactions

Rihana me nje super pamje ne Rihanna “FLEX” Reactions… Kjo eshte nje video interesante qe shikohen Rihana ne Flex Reactions ku jane nje grumbull interviste me interesante te Rihanes dhe kenget e saja ne momente me interesate te saja…  Rekomandojme qe video te shikohet me ze se ka momente shume …

Lexone

Ja si ju ‘nxjerr zbuluar’ Facebook kur ju jeni të dashuruar

Ja si ju 'nxjerr zbuluar' Facebook kur ju jeni të dashuruar

Facebook lexon çfarë shkruajnë njerëzit e dashuruar Rezulton se ekziston një grup shkencëtarësh të të dhënave që studiojnë dashurinë në facebook. Falë kërkimit të tyre, inteligjenca artificiale është në gjendje të parashikojë kur do të filloni një marrëdhënie romantike më mirë se një psikolog. Nga konkluzionet dhe shenjat interesante që …

Lexone