Home / Tag Archives: inteligjences

Tag Archives: inteligjences

Çka guxoni të bëni në takim të parë, e çka jo?!

Çka guxoni të bëni në takim të parë, e çka jo?!

Takimet e para janë problematike. Dëshironi të dukeni ‘cool’, por pa e tepruar. E gatshme për lidhje, por jo e dëshpëruar! Dhe më e rëndësishmja, dëshironi të paraqiteni argëtuese. Nëse jeni duke kërkuar këshilla për gjërat të cilat guxoni dhe nuk guxoni t’i bëni në takimet e para, atëherë interneti …

Lexone

Robotë dhe makina elektrike, Kina lidere e inteligjencës artificiale

Robotë dhe makina elektrike, Kina lidere e inteligjencës artificiale

Kina synon të bëhet lider botëror i Intelligjencës artificiale (IA) deri në vitin 2030 duke lënë pas SHBA-në. Për arritjen e këtij qëllimi, qeveria kineze miratoi më datën 18 qershor 2017 një strategji ambicioze që mbështetet në tri shtylla kryesore; puna për ecjen me hapin e teknologjisë dhe aplikimeve te …

Lexone

Çka dinte shërbimi sekret i Kosovës për ‘Kumanovën’

“Kumanova” mund të futet në ciklin e teorive të konspiracionit, duke e bërë më të vështirë zbardhjen e ngjarjes. E përditshmja kosovare “Koha Ditore” disa muaj më parë ka publikuar dëshmi të reja mbi personat e përfshirë në rastin e Kumanovës. Sipas kësaj gazete, Beg Rizaj dhe Mirsad Ndrecaj, si …

Lexone