Home / Tag Archives: instaluar

Tag Archives: instaluar

VIDEO: Ky po që është djalë kursimtar, shikoni shpikjen që ka bërë

Ankoheni se makineria e larjes së rrobave ju harxhon shumë energji elektrike?Epo pasi të shikoni këtë video do të mësoni se si të kurseni elektricitetin.Ky djalë ka gjetur një ide gjeniale për të larë rrobat.Ai vendos në punë larësen e rrobave me anë të një biçiklete që ka instaluar në të.Shihni pamjet filmike dhe ju sigurojmë se do të shkriheni së qeshuri.(TemA)

Lexone