Home / Tag Archives: ilustrojne

Tag Archives: ilustrojne

Kurioz të dini se si visheshin të rinjtë para një shekulli? Këto foto ilustrojnë pamjet e tyre!

Moda ecën me hapa të shpejtë dhe veshjet që dikur quheshin “trendy” tanimë konsiderohen si ‘lecka’.Më poshtë, janë marrë disa foto nga vende të ndryshme të botës, të cilat ilustrojnë veshjet e zakonshme që të rinjtë përdornin gjatë fillimit të shekullit të XX. Ato janë shkrepur 100 vite më parë, por ndryshojnë rrënjësisht nga veshjet e të rinjve të sotëm.The post Kurioz të dini se si visheshin të rinjtë para një shekulli? Këto foto ilustrojnë pamjet e tyre! appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone