Home / Tag Archives: Iliro Macedonia

Tag Archives: Iliro Macedonia

Emri i ri i Maqedonise ILIRO MACEDONIA ky eshte propozim nga Komandanti

Emri i ri i Maqedonise ILIRO MACEDONIA ky eshte propozim nga Komandanti

Kreu i Shoqatës së veteranëve të UÇK-së, Fazli Veliu, i mbështetur edhe nga anëtarësia e gjerë e kësaj organizate, para shtatë viteve pati kërkuar që edhe shqiptarët e Maqedonisë të jenë pjesë e bisedimeve për zgjidhjen e çështjes së emrit dhe të mbështesin propozimin që emri i ri i shtetit …

Lexone