Home / Tag Archives: helmeten

Tag Archives: helmeten

VIDEO: Tenton të shtypë motoçiklistët, e pëson keq shoferi, goditet me helmetë kokës

Dy motoçiklistë janë konfrontuar me një drejtues makine pasi ku i fundit për pak sa nuk i përplasi pasi po ecte në drejtimin të kundërt.Në pamjet filmike do të shikoni se si një nga motoçiklistët kthen nga rruga dhe pasi diskutojnë me shoferin e makinës njëri nga ata e godet atë me helmetën e tij.Motoçiklistët Jake dhe Danieli janë me fat që janë të gjallë pasi ata ecnin në një autostradë në Camden, kur një shofer i ardhur nga drejtimi i kundërt u përpoq t’i godiste me kamionin e tij. (TemA)

Lexone