Home / Tag Archives: grumbullimin

Tag Archives: grumbullimin

Aksion nënshkrimet për ta çuar në burg Nikolla Gruevskin (FOTO)

Aksion nënshkrimet për ta çuar në burg Nikolla Gruevskin (FOTO)

Një nismë e re ka filluar me grumbullimin e nënshkrimeve, që ka për moto arrestimin e ish-kryeministrit Nikolla Gruevskit dhe çuarjen e tij në burg. “Lezhenje” quhet nisma që synon çuarjen në burg të Gruevskit. Iniciativa e mbledhjes së nënshkrimeve po vijon në disa pika të ngritura në Qytetin e …

Lexone

Filmi ”Perballimi” collection F.K

Prodhim i kinostudios ”Shqipëria e Re” 1976 Regjizor: Viktor Gjika Skenarist: Teodor Laço Operator: Leonel Konomi Kompozitor: Thoma Gaqi Me aktorët: Bujar Lako, Sandër Prosi, Petrika Gjezi, Pandi Ridhi, Kadri Roshi, Jani Riza, Thimi Filipi, Stavri Shkurti, Agim Qirjaqi, Minella Borova, Mihal Stefa, Antoneta Papapavli, Dhimitër Traçe, Vangjel Grabocka, Sotiraq …

Lexone