Home / Tag Archives: gjyqtarja

Tag Archives: gjyqtarja

FOTOT: Kalon “Vettingun”, ja si e presin gjyqtaren Marçela Shehu

Gjyqtarja Marçela Shehu ka mundur të kalojë “Vettingun” dhe do të vijojë detyrën.Ajo justifikonte pasurinë e saj dhe polotësonte gjithë kriteret e tjera për të vazhduar punën si gjyqtare.Pas seancës ku është dhënë vendimi, ajo pritej jashtë nga fëmijët e saj me një tufë me lule.(TemA)

Lexone

Vettingu, KPK rikonfirmon në detyrë gjyqtaren e Kurbinit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka rikonfirmuar në detyrë gjyqtaren e Kurbinit, Marçela Shehu.Në seancën dëgjimore të 1 qershorit KPK-ja konstatoi se subjekti ka qenw bashkwpunues, teksa relatori Komici tha se bazuar në deklarimet e ILKPI gjyqtarja justifikon pasurinë, nuk ka bërë fshehje të pasurisë dhe as deklarim të rremë.Sa i takon vlerësimit të figurës, Komici tha se DSIK ka kryer vlerësimin dhe ka derguar nje raport ku konstaton përshtatshmërinë e Marçela Shehut.4 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone

Abuzim me të miturit, britaniku Brown kërkon lirim të parakohshëm

Britaniku David Brown, i cili u dënua në vitin 2008 me 20 vjet burg nga gjykata e Tiranës për abuzim me të miturit, kërkon lirim të parakohshëm.Kërkesa e britanikut ka ardhur në një moment kur ai ka kryer dy të tretat e dënimit. Kërkesa e britanikut po shqyrtohet nga gjyqtarja Tereza Lani.15 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone