Home / Tag Archives: gjenerallejtenant

Tag Archives: gjenerallejtenant

FSK dhe KFOR-i pranë urës së Ibrit, çka pritet të ndodh?

Sot mbahet ceremonia e rihapjes së urës në jug të Mitrovicës, pas rindërtimit dhe renovimit nga FSK-ja dhe KFOR-i. Në ceremoni marrin pjesë ministri i FSK-së, Rrustem Berisha, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe komandanti i KFOR-it, gjeneral major Salvatore Cuoci.

Lexone