Home / Tag Archives: geographic

Tag Archives: geographic

Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni ‘Roscoe’ dhe orangutani ‘Suriya’ u takuan në një strehimore kafshësh më 2006. Pëderisa Suryia, 6 vjeç, u lind në strehimore, Roscoe ishte i pastrehë dhe u strehua më vonë në një strehimore në Plazhin Myrtle, Karolinë të Jugut. Që prej atëherë, ata janë bërë kafshë të famshme, duke u …

Lexone

👅👍 INCRIBLE – EL PODER DE LA LUNA – DOCUMENTAL,DOCUMENTALES,ONLINE,VIDEO,DOCUMENTALES INTERESANTES

👅👍 INCRIBLE – EL PODER DE LA LUNA – DOCUMENTAL,DOCUMENTALES,ONLINE,VIDEO,DOCUMENTALES INTERESANTES 👅 SUSCRÍBETE https://goo.gl/PpDqDx 👍 😜 👆 👅👍 INCRIBLE – EL PODER DE LA LUNA – DOCUMENTAL,DOCUMENTALES,ONLINE,VIDEO,DOCUMENTALES INTERESANTES 👍 DALE PULGAR HACIA ARRIBA 👍ツ 👅👍 INCRIBLE – EL PODER DE LA LUNA – DOCUMENTAL,DOCUMENTALES,ONLINE,VIDEO,DOCUMENTALES INTERESANTES 🗣 DEJEN SUS COMENTARIOS 💭 …

Lexone

DOCUMENTALES INTERESANTES 👍 ASI ES EL CEREBRO HUMANO,NATIONAL GEOGRAPHIC,DOCUMENTAL,VIDEO,DISCOVERY

DOCUMENTALES INTERESANTES 👍 ASI ES EL CEREBRO HUMANO,NATIONAL GEOGRAPHIC,DOCUMENTAL,VIDEO,DISCOVERY 👅 SUSCRÍBETE https://goo.gl/PpDqDx 👍 😜 👆 DOCUMENTALES INTERESANTES 👍 ASI ES EL CEREBRO HUMANO,NATIONAL GEOGRAPHIC,DOCUMENTAL,VIDEO,DISCOVERY 👍 DALE PULGAR HACIA ARRIBA 👍ツ DOCUMENTALES INTERESANTES 👍 ASI ES EL CEREBRO HUMANO,NATIONAL GEOGRAPHIC,DOCUMENTAL,VIDEO,DISCOVERY 🗣 DEJEN SUS COMENTARIOS 💭 DOCUMENTALES INTERESANTES 👍 ASI ES EL …

Lexone