Home / Tag Archives: gaziantesporit

Tag Archives: gaziantesporit

Klubi e skualifikon 1 vit, ai merr vinç me qira për të qenë në stadium!

Çfarë të bësh në rast skualifikimi nga stadium? Të respektosh dënimin e marë, por një tifoz i Denizlisporit, liga e dytë turke, pikërisht i lënë jashtë stadiumit nga klubi i tij për 1 vit, ka gjetur një mënyrë të veçantë për të qenë i pranishëm… Si? Ka marrë me qira një vinç, e ka parkuar dhe është ngjitur lart, duke ndjekur sfidën ndaj Gaziantesporit. Flamuri në duar dhe tifo për çdo gol, sepse në fund ndeshja mbyllet 5-0…

Lexone