Home / Tag Archives: fytyreu

Tag Archives: fytyreu

VIDEO: “Mos luaj me zjarr se do digjesh vetë”

Thënia e famshme “Mos luaj me zjarr se digjesh vetë” gjen teren më së mirë në këtë video. Kjo shprehje edhe duhet zbatuar në realitet.Në videon e mëposhtme do të shikoni një djalë të ri i cili duke dashur të bëj akrobacione me zjarrin, papritur digjet vetë.Ai për një moment përfshihet nga zjarri, në duar dhe në fytyrë.U desh ndërhyrja e shokut që ishte afër tij që djali të shpëtonte nga flakët. (TemA)

Lexone