Home / Tag Archives: funditdhe

Tag Archives: funditdhe

FOTOT: Përmeti sikur nuk e keni parë kurrë më parë

Përmeti vjen këtë pranverë me një set fotografish nga Fation Plaku ku duket qartë jo vetëm transformimi i sheshit qëndror dhe Bulevardit, por edhe natyra karakteristike e tij ku dominojnë ngjyrat pranverore.Një qytet karakteristik që siç edhe duket, ka marrë vëmendjen e shumë turistëve të huaj vitet e fundit.Dhe kjo jo vetëm në qytet, por edhe në fshatrat e tij përgjatë lumit Vjosa.

Lexone