Home / Tag Archives: frymemarrjes

Tag Archives: frymemarrjes

Pesë mënyra që të shpejtoni metabolizmin

Pesë mënyra që të shpejtoni metabolizmin

Të gjithë ata që ushtrojnë jogën presin që muskujt t’u forcohen, se do të bëhen më fleksibilë, ndërkaq në vend të parë e mendojnë çlirimin nga stresi dhe relaksimin. Digjni kalori, forcohuni dhe përshpejtoni metabolizmin me këto lëvizje joga. Ushtrohuni 3-5 herë në javë me këto lëvizje. Ndarja Filloni me …

Lexone