Home / Tag Archives: foshnjen

Tag Archives: foshnjen

VIDEO: Pagëzim apo dhunin?! Peshkopi grek përplas tre herë foshnjën në vaskën me ujë të bekuar

Ky është momenti tronditës kur një peshkop ortodoks, teksa kryen ritualin e pagëzimit të një fëmije e përplas atë tre herë duke e zhytur në ujin e bekuar.Në pamjet filmike do të shikoni se si peshkopi grek fut tre herë në ujë foshnjën e porsalindur dhe më pas ja jep prindërve që nuk duken plotësisht.Besohet se videoja është filmuar në Ayia Napa, Qipro, në një kishë ortodokse greke.Pamjet filmike janë përhapur gjerësisht në rrjetet sociale dhe kanë shkaktuar irritimin e mijëra njerëzve. (TemA)

Lexone

VIDEO: Pagëzim apo dhunin? Peshkopi grek përplas tre herë foshnjën në vaskën me ujë të bekuar

Ky është momenti tronditës kur një peshkop ortodoks teksa kryen ritualin e pagëzimit të një fëmije e përplas atë tre herë duke e zhytur në ujin e bekuar.Në pamjet filmike do të shikoni se si peshkopi grek fut tre herë në ujë foshnjën e porsalindur dhe më pas ja jep prindërve që nuk duken plotësisht.Besohet se videoja është filmuar në Ayia Napa, Qipro, në një kishë ortodokse greke.Pamjet filmike janë përhapur gjerësisht në rrjete sociale dhe kanë shkaktuar irritimin e mijëra njerëzve. (TemA)

Lexone

Kujdesi i dhëmbëve te bebet

Kujdesi i dhëmbëve te bebet

Foshnjat shpesh pëlqejnë të kafshojnë ndonjë copëz molle apo gjë tjetër, por ajo mund t’u shkaktojë dhimbje. Kërkoni nga farmacisti juaj t’ju preferojë ndonjë xhel për mishin e dhëmbëve që ua lehtëson foshnjave mundimin që shkakton dalje e dhëmbëve. Mbani mend, nëse një foshnjë nuk duket mirë për më shumë …

Lexone