Home / Tag Archives: forcohen

Tag Archives: forcohen

Pesë mënyra që të shpejtoni metabolizmin

Pesë mënyra që të shpejtoni metabolizmin

Të gjithë ata që ushtrojnë jogën presin që muskujt t’u forcohen, se do të bëhen më fleksibilë, ndërkaq në vend të parë e mendojnë çlirimin nga stresi dhe relaksimin. Digjni kalori, forcohuni dhe përshpejtoni metabolizmin me këto lëvizje joga. Ushtrohuni 3-5 herë në javë me këto lëvizje. Ndarja Filloni me …

Lexone

Ja ç’thotë shkenca për ata që qeshin shumë!

Njerëzit sot janë tepër të angazhuar. Ndonjëherë madje nuk kanë kohë për t’u ulur dhe për të menduar rreth gjërave më të rëndësishme se sa puna. Madje padashur harrojnë të bëjnë edhe gjënë më të rëndësishme: Të qeshin! E qeshura ka shumë përfitime shëndetësore. Ajo është e mirë për të …

Lexone