Home / Tag Archives: flinteburri

Tag Archives: flinteburri

VIDEO qesharake: Fjeti në orarin e punës, burri goditet me bllok kokës  

Ky është momenti qesharak kur kolegu i bën një lojë shokut të tij pasi atë e kishte zënë gjumi në orar të punës.Ai vendos disa blloqe betoni njëra pas tjetër, dhe më pas i rrëzon ato nën efektin domino mbi kokën e kolegut që po flinte.Burri menjëherë është ngritur nga gjumi sapo blloku i betonit i ra në kokë.Ju këshillojmë që të mos ja bëni këtë një kolegu tuaj nëse ai fle gjumë orarit të punës, pasi do ta linit me pasoja apo dëmtime serioze. (TemA)

Lexone