Home / Tag Archives: fatkeqesi

Tag Archives: fatkeqesi

Shtohen “skifterët” e bletëve, banorët e fshatrave të Tiranës: Po na vjedhin kosheret

Si të mos mjaftonte grabitja e bagëtive, fermerëve të fshatrave përreth Tiranës, po i grabisin edhe kosheret e bletëve.Familja Brahja në fshatin Mustafakoç rreth 20 km nga Tirana, ra pre e grabitësve të cilët i’u futën në bahçe në mes të natës…Dëmi financiar i shkaktuar nga hajdutët është i konsiderueshëm…“Ja vendi i bletëve, 4 koshere morën nga 11, do i mershin të gjitha, po kanë dëgju lëvizjet. Dëmi nga 250 mijë lek një koshere i thonë 1 milionë lek të vjetra”, thotë i dëmtuari.Vjedhje të koshereve të bletëve, kohët e fundit janë raportuar edhe në fshatra të tjerë të Tiranës, madje edhe në Surrel, fare pranë banesës së kryeministrit.“Shteti të jetë më aktiv, t’i ndjekë këto raste se tashi i bie me dal me armë në krah me i rujt vetë”, thotë një tjetër banor.Vjedhjet e koshereve të bletëve kohët e fundit janë raste të padëgjuara më parë pasi dhe gojëdhënat, sipas fshatarëve thonë se vjedhja e bletës sjell fatkeqësi si për hajdutin edhe të zotin.(tch)

Lexone

Banorët e fshatrave rreth Tiranës: Na vjedhin kosheret e bletëve

Si të mos mjaftonte grabitja e bagëtive, fermerëve të fshatrave përreth Tiranës, po i grabisin edhe kosheret e bletëve.Familja Brahja në fshatin Mustafakoç rreth 20 km nga Tirana, ra pre e grabitësve të cilët i’u futën në bahçe në mes të natës…Dëmi financiar i shkaktuar nga hajdutët është i konsiderueshëm…“Ja vendi i bletëve, 4 koshere morën nga 11, do i mershin të gjitha, po kanë dëgju lëvizjet. Dëmi nga 250 mijë lek një koshere i thonë 1 milionë lek të vjetra”, thotë i dëmtuari.Vjedhje të koshereve të bletëve, kohët e fundit janë raportuar edhe në fshatra të tjerë të Tiranës, madje edhe në Surrel, fare pranë banesës së kryeministrit.“Shteti të jetë më aktiv, t’i ndjekë këto raste se tashi i bie me dal me armë në krah me i rujt vetë”, thotë një tjetër banor.Vjedhjet e koshereve të bletëve kohët e fundit janë raste të padëgjuara më parë pasi dhe gojëdhënat, sipas fshatarëve thonë se vjedhja e bletës sjell fatkeqësi si për hajdutin edhe të zotin.21 maj 2018 (gazeta-Shqip.com..

Lexone

Tronditëse në Shkup, 11 aksidente brenda ditës, ja pasojat

Në Shkup gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 11 fatkeqësi komunikacioni. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në tre fatkeqësi më lehtë janë[ lënduar tre persona, ndërsa në gjashtë fatkeqësi është shkaktuar vetëm dëm material. Policia rrugore gjatë ditës së djeshme sanksionoi 10 vozitës të …

Lexone