Home / Tag Archives: elefanti

Tag Archives: elefanti

VIDEO/ Momenti tronditës: Burri shtypet nga elefanti

Ky është momenti tronditës kur një elefant ndjek një burrë i cili po notonte në ujë, dhe më pas e shtyp atë për vdekje.Pamjet amatore të filmuar me telefon, shfaqin një burrë që është futur në ujë duke menduar se do t’i shpëtojë elefantin që i është vërsulur.Dhe derisa po mundohej të ikte duke dalë nga ujë, ai lëndon nyjen e këmbën dhe rrëzohet në tokë.Por, më pas atij i vijnë në ndihmë disa miq që e ngrenë në këmbë.Megjithatë kur e kuptojnë se elefanti nuk e ka ndërmend të largohet, ata e braktisin duke e lënë të vetëm, veprim ky që i kushtoi jetën pasi elefanti e shtyp për vdekje.Ngjarja ndodhi në Seraikela Kharsawan në pjesën lindore të Indisë (TemA)

Lexone

VIDEO/ Momenti i tronditës: Burri shtypet nga elefanti

Ky është momenti tronditës kur një elefant ndjek një burrë i cili po notonte në ujë, dhe më pas e shtyp atë për vdekje.Pamjet amatore të filmuar me telefon, shfaqin një burrë që është futur në ujë duke menduar se do t’i shpëtojë elefantin që i është vërsulur.Dhe derisa po mundohej të ikte duke dalë nga ujë, ai lëndon nyjen e këmbën dhe rrëzohet në tokë.Por, më pas atij i vijnë në ndihmë disa miq që e ngrenë në këmbë.Megjithatë kur e kuptojnë se elefanti nuk e ka ndërmend të largohet, ata e braktisin duke e lënë të vetëm, veprim ky që i kushtoi jetën pasi elefanti e shtyp për vdekje.Ngjarja ndodhi në Seraikela Kharsawan në pjesën lindore të Indisë (TemA)

Lexone