Home / Tag Archives: ekskluzivisht

Tag Archives: ekskluzivisht

“Nuk ka kurva në këtë botë”, sonte në orën 23:45 ekskluzivisht në Tema TV

Në një botë që vijon të mbetet patriarkale, pavarësisht forcimit të rolit të gruas, termi i vjetër kurvë, duket se u volit burrave.Me anë të një stand-up komendie që mban autorësinë e tij, gazetari dhe analisti Mustafa Nano provokon sërish, duke trajtuar para publikut një temë që ka ngjallur interes dhe kuriozitet.Show “Nuk ka kurva në këtë botë” është një monolog që zgjat rreth një orë e 30 minuta, dhe i dedikohet seksit, gruas, marrëdhënieve të kësaj të fundit me burrin dhe barazisë gjinore në përgjithësi.Shfaqja që ngjiti në skenën e Teatrit Eksperimental analistin Mustafa Nano, javën e kaluar, vjen ekskluzivisht në ekranin e Tema TV sonte në orën 23:45. (TemA TV)

Lexone