Home / Tag Archives: drejtpeshimi

Tag Archives: drejtpeshimi

VIDEO/ Momenti i frikshëm: Kuzhinieri bie brenda në furrën me zjarr

Ky është momenti i tmerrshëm kur një kuzhinier bie brenda furrës me dru.Kuzhinier bashkë me kolegun po gatuante bukë dhe po i vendoste në furrën e drurit për t’i pjekur.Por, për një moment atij i humb drejtpeshimi dhe bie me kokë në furrën e ndezur.I menjëhershëm ishte reagimi i kolegut të tij, i cili e kap për duarsh dhe e nxjerr jashtë atë. (TemA)

Lexone