Home / Tag Archives: djallit

Tag Archives: djallit

Veza që tmerroi qytetarët, ja çfarë doli nga ajo (Video)

VIDEO/ Veza që tmerroi qytetarët, ja çfarë doli nga ajo

E keni dëgjuar ndonjëherë termin “Calthrus archeri”? Ky term i përket një kërpudhe të njohur edhe si “gishtat e djallit”. Kur ta shikoni do e kuptoni pse e mban këtë emër. Kërpudhat “gishtat e djallit” e kanë origjinën në Zelandën e Re, Tasmani dhe Australi. Shumica e kërpudhave mbijnë nga …

Lexone