Home / Tag Archives: demtojne

Tag Archives: demtojne

Një zyrtar i Taxhikistanit shpall boksin “haram”

Një zyrtar i lartë në Taxhikistan i shpalli boksin dhe sportet luftarake “haram”, apo të ndaluara me ligjin islamik.Saidmukarram Abdulkodirzoda, kryetar i Këshillit Islamik Ulema të Taxhikistanit tha gjatë faljes së xhumasë në Dushanbe se sportet e tilla luftarake janë të ndaluara sepse mund të dëmtojnë shëndetin e njeriut.“Sidomos boksi dhe sportet luftarake pa rregulla konsiderohen haram nga pikëpamja fetare, sepse mund të dëmtojnë shëndetin, ta bëjnë të paaftë dikë. Të gjitha llojet e lojërave dhe dueleve që bëhen për para, janë haram”, tha ai.1 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone

Si t’i trajtosh shputat e këmbëve para plazhit?

Si t’i trajtosh shputat e këmbëve para plazhit?

Pastroji mirë Për të hequr papastërtitë, djersën e tepërt, por edhe ashpërsinë e krijuar nga kallot, në darkë duhet t’u bësh një trajtim të veçantë këmbëve. Thjesht një pastrim me bazë bimore mund të ndikojë shumë në qetësimin e lodhjes në këmbë. Pas pastrimit me ujë të ngrohtë, masazhoji këmbët …

Lexone