Home / Tag Archives: clirimit

Tag Archives: clirimit

Kë nderon në “Varrezat e Dëshmorëve”, Lulzim Basha?!

Nga Erjon BraçeE kam pyetur veten shpesh, kë nderon në “Varrezat e Dëshmorëve” Lulzim Basha?!Ai nuk e njeh luften me te madhe te popullit shqiptar-Luften Antifashiste Nacional Cririmtare, per pasoje as deshmoret e saj!Ai e quan kete lufte, Lufte Civile, beteje per pushtet etj,duke mohuar nga fillimi ne fund, betejen per liri te nje populli te tere.Ai nuk e njeh Clirimin e ketij vendi nga pushtuesit, ka shpikur nje date te veten te clirimit e vendit,ate nderon, por si dite ripushtimi;Madje ka idiote rreth vetes qe kete e quajne dite te pushtimit te veriut nga jugu!!!!Atehere ke nderon Lulzim Basha ne varrezat e Deshmoreve te Kombit ku shumica, shumica, jane luftetare te asaj lufte epike, Luftes Antifashiste Nacional Clirimtare?! Kerkend!Lulzim Basha nuk ka respekt per kerkend e asgje ne kete vend!Lulzim Basha eshte bosh, shtiret nga nevoja, genjen kurdo e kedo me shfaqjet e tij, si kur shkon ne ato varreza dhe dhunon, ashtu edhe kur hyn ne kishe apo xhami dhe ben sikur b..

Lexone

Filmi ”Perballimi” collection F.K

Prodhim i kinostudios ”Shqipëria e Re” 1976 Regjizor: Viktor Gjika Skenarist: Teodor Laço Operator: Leonel Konomi Kompozitor: Thoma Gaqi Me aktorët: Bujar Lako, Sandër Prosi, Petrika Gjezi, Pandi Ridhi, Kadri Roshi, Jani Riza, Thimi Filipi, Stavri Shkurti, Agim Qirjaqi, Minella Borova, Mihal Stefa, Antoneta Papapavli, Dhimitër Traçe, Vangjel Grabocka, Sotiraq …

Lexone