Home / Tag Archives: celciusthe

Tag Archives: celciusthe

Moti për ditën e sotme, e premte 8 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 37 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 19 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e premte 8 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e enjte 7 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e enjte 7 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e mërkurë 6 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta. Temperatura më e lartë është 27 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e mërkurë 6 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 5 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 30 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 5 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e hënë 4 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e hënë 4 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e premte 1 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 29 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e premte 1 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e enjte 31 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 29 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celciusThe post Moti për ditën e sotme, e enjte 31 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e mërkurë 30 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 28 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e mërkurë 30 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 29 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 29 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e premte 25 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me diell.Temperatura më e lartë është 28 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 16 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e premte 25 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone