Home / Tag Archives: brendapasi

Tag Archives: brendapasi

VIDEO: Mace me “edukatë”, troket në derë për të hyrë brenda

Ndërsa zakonisht macet hyjnë dhe dalin nga shtëpia si të duan nga të mundet, por kjo mace që do të shihni më poshtë është më “edukatë”.Në pamjet filmike do të shikoni se si macja ngjitet në prag të dritares dhe më pas i bie dërës për t’u hyrë brenda.Pasi troket në derë, macja u pa duke pritur me durim që dikush të vinte dhe të hapte derën e shtëpisë. (TemA)

Lexone