Home / Tag Archives: basiunger

Tag Archives: basiunger

Nudo, siç mami Kim Basinger e ka bërë! (Foto)

Nudo, plotësisht. Është prezantuar kështu në Instagram, Ireland Baldëin në një shërbim fotografik në bardhezi të Tyler Kandel. E bukur si nëna e saj, aktorja Kim Basiunger, mideja 22-vjeçare nuk ka asnjë siklet për të pozuar, duke zbuluar format e gjoksit të saj dhe të të pasmeve. Shikoni dhe binduni…1 of 87 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone