Home / Tag Archives: bashkiake

Tag Archives: bashkiake

Shmanget tragjedia, Policia Bashkiake shpëton vajzën, po mbytej në liqen

Policia Bashkiake ka arritur të shpëtojë një vajzë mbrëmjen e sotme në Liqenin Artificial, e cila ishte futur në thellësi 5-6 metra.Efektivët e Policisë Bashkiake tentuan ta qetësonin dhe ta bindin të dilte nga uji. Një prej efektivëve u fut brenda në ujë duke e nxjerrë nga liqeni.Policia Bashkiake njoftoi Policinë e Shtetit për të zbardhur arsyet e kësaj tentative.

Lexone