Home / Tag Archives: bashkangjitur

Tag Archives: bashkangjitur

Fotoja prekëse e Sidrit Bejlerit: 1 Maji është festa e kësaj dore

Këngëtari Sidrit Bejleri ka “festuar” 1 Majin përmes një fotoje shumë domethënëse dhe prekëse.Ai ka shpërndarë në rrjetet sociale një dorë të një burri të moshuar, e plasaritur nga puna…“1 Maji është festa e kësaj dore”, ka shkruar ai bashkangjitur kësaj pamjeje të trishtë dhe kuptimplotë.

Lexone